Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ!

Search

Όροι χρήσης και προϋποθέσεις

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που υφίστανται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σημειώνεται ότι η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας μας.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα

H εταιρία μας δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”.

Ασφάλεια

Η εταιρία μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας μας επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Απόρρητο συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ecommerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι εμπιστευτικές και η εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η εταιρία μας δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες μας και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού μας τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Προσωπικά δεδομένα

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.litae.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα μόνο, είτε όταν θελήσετε να γίνετε μέλος είτε προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.) στην σελίδα και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου https://www.litae.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας της υπηρεσίας που παρέχεται και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του https://www.litae.gr τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία δηλώνετε και αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το https://www.litae.gr, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς

  • Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε προαιρετικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα.
  • Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, την δραστηριότητα της, το Α.Φ.Μ., την εφορία που ανήκει, την διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας) της έδρας της και ένα σταθερό τηλέφωνο.
  • Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997)
  • Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το https://www.litae.gr για να πετυχαίνουμε την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρία μας, οι υπάλληλοί μας, ή άλλοι αντιπρόσωποί μας, δεν έχουν καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν η εταιρία μας είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

Όροι Χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  https://www.litae.gr στον διαδικτυακό τόπο https://www.litae.gr της επιχείρησης εφεξής “LITAE” έχει ως στόχο την πώληση καλλυντικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Τα στοιχεία της επιχείρησης είναι:

ΝΙΚ. ΝΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Διεύθυνση: Χρεμωνίδου 43, Παγκρατι, 116 33

ΑΦΜ : 802148502 ΔΟΥ : ΙΖ’ Αθηνών

Τηλ : 21 0751 5155

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα και η χρήση της υπόκεινται στους ακόλουθους όρους και κανόνες, οι οποίοι υπερισχύουν κάθε αντίθετης ρητής ή σιωπηρής συμφωνίας μεταξύ της “ LITAE.” και των χρηστών – επισκεπτών της. Ειδικότερα:

1. Κάθε πληροφορία, κείμενο, εικόνα, σχέδιο, λογισμικό, οπτικοακουστικό έργο ή φωνογράφημα, που εμπεριέχεται στην ιστοσελίδα της “LITAE”, αποτελεί πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα και ως εκ τούτου προστατεύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2121/1993 «περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων». Απαγορεύεται κάθε πράξη αναπαραγωγής, δημοσίευσης, μετάδοσης, μεταβίβασης, παρουσίασης, σύνδεσης, φόρτωσης (download), διανομής, τροποποίησης, χρήσης τους ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευσης τους, εν όλω ή εν μέρει, για εμπορικό ή άλλο σκοπό, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της “ LITAE” ή του εκάστοτε δικαιούχου.

2. Συμφωνείται ρητά ότι η “ LITAE’’. διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει τη δικαστική προστασία έναντι τρίτων οι οποίοι προσβάλλουν τις σχετικές εξουσίες και δικαιώματα που ασκεί.

3. Η “LITAE” λαμβάνει κάθε προσήκον και ευλόγως αναμενόμενο μέτρο, έτσι ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα της να διέπονται από ακρίβεια, πληρότητα, χρονική εγγύτητα, επάρκεια, διαθεσιμότητα και αξιοπιστία. Η“ LITAE’’ δεν εγγυάται την ακρίβεια, πληρότητα, χρονική εγγύτητα, επάρκεια, διαθεσιμότητα και αξιοπιστία των ως άνω στοιχείων και πληροφοριών και δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών ή τρίτων για οποιαδήποτε ζημία οφειλόμενη στον εσφαλμένο ή ανακριβή χαρακτήρα τους.

4. Η διασύνδεση της ιστοσελίδας με άλλες ιστοσελίδες μέσω συνδέσμων (links) πραγματοποιείται μόνο για τη διευκόλυνση των χρηστών – επισκεπτών. Η “ LITAE’’ δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία των χρηστών επισκεπτών, που προκύπτει από την αξιοποίηση της δυνατότητας διασύνδεσης με άλλη ιστοσελίδα μέσω συνδέσμων (links) ή από τη χρήση στοιχείων και πληροφοριών, που εμπεριέχονται σε κάθε παρόμοια ιστοσελίδα.

5. Η “ LITAE’’’ δεν ευθύνεται, για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία των χρηστών – επισκεπτών της ιστοσελίδας της, η οποία οφείλεται σε παράνομες πράξεις τρίτων (π.χ. υποκλοπές ή αποκρυπτογράφηση κωδικών και δεδομένων), στη διάδοση ιών (viruses) κατά τη διάρκεια χρήσης της ιστοσελίδας ή αναπαραγωγής (download) στοιχείων του περιεχομένου της ή σε προβλήματα, που ενδέχεται να παρουσιασθούν κατά τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών (π.χ. απώλεια δεδομένων κλπ.).

6. Απαγορεύεται η χωρίς την έγγραφη άδεια της “ LITAE’’  ή τρίτου δικαιούχου χρήση των εμπορικών σημάτων και λογοτύπων (logos), που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα της.

7. H “ LITAE’’ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την ιστοσελίδα της, να προσθέτει, τροποποιεί ή/και αφαιρεί οποιοδήποτε στοιχείο ή/και πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτή χωρίς καμία προειδοποίηση. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους.

8. Η “ LITAE’’ θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών των ηλεκτρονικών της σελίδων και των πελατών της, που θα έρθουν εις γνώση της βάση των υποβληθεισών αιτήσεων και πραγματοποιηθεισών συναλλαγών με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής της σχέσης με αυτούς.

 

9. ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Προσωπικά στοιχεία. Για την σύναψη μιας σύμβασης από απόσταση θα ζητηθούν από τον παροχέα το πλήρες ονοματεπώνυμο του χρήστη, η διεύθυνσή του, στην οποία θα αποσταλούν τα πωληθέντα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού τηλεφώνου και προαιρετικά κάποιου άλλου διαθέσιμου κινητού τηλεφώνου και η ηλεκτρονική διεύθυνσή του. Στην περίπτωση που η πληρωμή θα γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, η συναλλαγή θα µεταφέρεται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον, με κρυπτογράφηση 256 bit, της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ με την οποία συνεργαζόμαστε.

Ειδικότερα, μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστηµα και ενηµερωθείτε για τη διαθεσιµότητα και την τελική τιµή των προϊόντων ή υπηρεσιών που θέλετε να παραγγείλετε ανακατευθύνεστε στο περιβάλλον της της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ για πληκτρολογήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας με ασφάλεια.

Η διαχείριση των προσωπικών στοιχείων θα γίνεται σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο συναλλαγών και τους γενικούς όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Τέλος θα ζητηθεί να επιβεβαιωθούν οι όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος “ LITAE’’..

Τόπος, τρόπος και χρόνος κατάρτισης της σύμβασης. Ως τόπος κατάρτισης της σύμβασης λογίζεται εκείνος στον οποίο ο χρήστης έχει εγκατεστημένο τον υπολογιστή του.

Η διαδικασία κατάρτισης της σύμβασης είναι η εξής:

α) Συμπλήρωση της φόρμας για την απόκτηση λογαριασμού χρήστη στην “ LITAE’’ (μόνο για νέους χρήστες).

β) Επισκόπηση προϊόντων στο online shop.

γ) Προσθήκη στο «καλάθι» είτε «αγορά τώρα» των επιλεγμένων προϊόντων.

δ) Έλεγχος της διαθεσιμότητας του επιθυμητού προϊόντος.

ε) Δήλωση αποδοχής και συμφωνίας με τους όρους χρήσης.

Ως χρόνος κατάρτισης της σύμβασης λογίζεται ο χρόνος κατά τον οποίο ο παροχέας επιβεβαιώνει στον χρήστη την παραγγελία. Αναφορικά στον τρόπο αποστολής ο χρήστης έχει δύο επιλογές, την αποστολή στο χώρο του και την παραλαβή από την έδρα της “ LITAE’’.

Προϊόν. Αντικείμενο της συμφωνίας είναι η παραγγελία από το χρήστη και η πώληση από την “ LITAE’’. Η τιμή του κάθε προιόντος είναι η αναφερόμενη στην ιστοσελίδα και ο ΦΠΑ 24% περιλαμβάνεται στην τιμή.

Έγγραφη επιβεβαίωση παραγγελίας. Η παραγγελία επιβεβαιώνεται και εμφανίζονται αναλυτικά όλα τα προσωπικά στοιχεία, η παραγγελία και το κόστος στην οθόνη του χρήστη. Με την επιφύλαξη αντίθετης συμφωνίας των συμβαλλομένων, ο παροχεάς οφείλει να εκπληρώσει την παροχή της σύμβασης το αργότερο εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη διαβίβαση σε αυτόν της παραγγελίας του καταναλωτή. Σε διαφορετική περίπτωση λογίζεται δίχως άλλο, είτε ότι τα αναγραφόμενα από το χρήστη στοιχεία ήταν ελλιπή προς επεξεργασία, είτε ότι δεν υπήρχε διαθεσιμότητα των παραγγελθέντων προϊόντων, είτε ότι λόγοι ανωτέρας βίας (π.χ. system breakdown) εμπόδισαν την επεξεργασία των δεδομένων.

Καταβολή τιμήματος. Το αναφερόμενο στην ιστοσελίδα συμφωνημένο τίμημα περιλαμβάνει και το κόστος αποστολής για περιοχές εντός Ελλάδος. Αναφορικά στον τρόπο αποστολής ο χρήστης έχει δύο επιλογές, την αποστολή στο χώρο του με σταθερό τέλος και την παραλαβή από την έδρα της “ LITAE’’ αφού πρώτα έχει καταβληθεί το τίμημα του προϊόντος είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Το τίμημα καταβάλλεται στον παροχέα είτε κατά την ημερομηνία της παραδόσεως των προϊόντων, είτε με μέσω πιστωτικής κάρτας [ VISA, MASTERCARD, MAESTRO, VISAELECTRON ], είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού το σαρώσετε ψηφιακά (scanning) μας αποστείλλεται με ηλεκτρονικό μύνημα (email) στη ηλεκτρονική διεύθυνση info@litae.gr το ονομαστικό καταθετήριο και στο οποίο θα αναγράφεται ως αιτιολογία της κατάθεσης ο κωδικός της παραγγελίας (order id). Ο τραπεζικος λογαριασμος στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙBAN: GR8301720400005040109562734

BIC: PIRBGRAA

ΟΝΟΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΝΤΑΛΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ Ο.Ε.

Εάν ο πελάτης επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα, μεταφέρεται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον, με κρυπτογράφηση 256 bit, της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΨΣ όπου καταχωρεί τα στοιχεία χρέωσης (διαβάστε περισσότερα στην ασφάλεια online συναλλαγών). Κατόπιν χρειάζεται να γυρίσει πίσω στη σελίδα μας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να πραγματοποιηθεί η αποστολή στον τόπο που μας έχει υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier).

Εάν ο πελάτης επιλέξει αντικαταβολή (cash against documents) γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση από εμάς και μετά γίνεται αποστολή στον τόπο που μας έχει υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Η παραγγελία αποστέλλεται συνήθως εντός 48 ωρών από την επόμενη εργάσιμη μέρα της παραγγελίας. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Στη περίπτωση της πληρωμής με τη μέθοδο της αντικαταβολής ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 3,00€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για έξοδα διαχείρισης της αντικαταβολής και για προορισμούς απομακρυσμένους και δυσπρόσιτους, αναλόγως της χιλιομετρικής τους απόστασης και της δυσκολίας προσέγγισης, ο πελάτης επιβαρύνεται με αντίστοιχο τίμημα. Το τίμημα αυτό γνωστοποιείται στο πελάτη προτού πραγματοποιηθεί η αποστολή.

Η αποστολή θα γίνεται μέσω των ACS Courier για κάποιες περιοχές που δεν είναι δυνατή αυτή μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών. Στις περιοχές αυτές ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ.

Το τίμημα οφείλεται πλέον ΦΠΑ 24%. Επί υπερημερίας του χρήστη θα οφείλεται ο τόκος που ισχύει στην Ελλάδα. Επί υπερημερίας του παροχέα ως προς την παράδοση, το τίμημα θα καταβληθεί με την τιμή που ίσχυε κατά το χρόνο της προσήκουσας εκπληρώσεως της παροχής. Αναπροσαρμογή του τιμήματος δεν γίνεται.

Και στους τρεις παραπάνω τρόπους πληρωμής αποστέλλεται email επιβεβαίωσης παραγγελίας. Κατά τη συναλλαγή αναγράφονται τα στοιχεία τιμολόγησης καθώς και ο τόπος αποστολής της απόδειξης πληρωμής.

Υπαναχώρηση – επιστροφή έργου. Η ακύρωση μιας παραγγελίας θα γίνεται πάντοτε εγγράφως με αποστολή EMAIL στον παροχέα στο info@litae.gr.

Τα προϊόντα θα επιστρέφονται στην έδρα της επιχείρησης “ LITAE’’ με έξοδα του χρήστη, εντός πέντε εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. H πρωτη επιστροφή είναι δωρεά. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

10. Η μη ενάσκηση ή μη επιβολή εκ μέρους της οποιουδήποτε δικαιώματός της ή όρου από τους παρόντες όρους χρήσης σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν παραίτηση από το συγκεκριμένο δικαίωμα ή όρο. Οποιεσδήποτε διαφορές προκύψουν με αφορμή την εν λόγω σύμβαση υπάγονται στην αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

11. Η από μέρους σας πρόσβαση στην ιστοσελίδα της επιβεβαιώνει ότι έχετε κατανοήσει με επάρκεια και πληρότητα όσα παραπάνω αναφέρονται καθώς και ότι συμφωνείτε απόλυτα με τους όρους αυτούς.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Υποδεικνύοντας στην «Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών» ότι συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης Σύμβασης, έχετε συνάψει μία δεσμευτική Σύμβαση με την “ ” για όλη τη περίοδο της συνδρομής.

Η “ LITAE’’ διαθέτει και χειρίζεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεται στον διαδικτυακό τόπο (site) www.litae.gr μέσω του οποίου προσφέρει προιόντα σε επιχειρήσεις και σε ιδιώτες.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1.Δικαιοδοσία πρόσβασης και προϋποθέσεις. Με την επιφύλαξη της τήρησης των όρων αυτής της Σύμβασης,

1.1 Μετά την επιτυχημένη εγγραφή σας ως μέλος του Αρχείου,συμφωνείτε να προφυλάσσετε και να κρατάτε τον κωδικό σας εμπιστευτικό και να τον αλλάζετε σε τακτική βάση, και να διατηρείτε όπως πρέπει και με συχνή ενημέρωση το ‘malware scanning’ και τα ‘cleaning tools’ του δίκτυο σας και ατομικών υπολογιστών.

1.2 Συμφωνείται ότι η πρόσβαση σας στο Αρχείο θα είναι σύμφωνα με οποίους επιπλέον όρους χρήσης δύναται κατά καιρούς να επιβάλει η “ LITAE’’.

1.3 Συμφωνείται ρητά ότι η “ LITAE’’ διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει τη δικαστική προστασία έναντι τρίτων οι οποίοι προσβάλλουν τις σχετικές εξουσίες και δικαιώματα που ασκεί.

2. Περιορισμένη ευθύνη. Σε καμία περίπτωση δεν θα ευθύνεται η “every day cartoon” σε εσάς ή σε τρίτους για ειδική, δευτερογενή, παραδειγματική, επακόλουθη ζημία ή ζημία για ηθική βλάβη ή ποινικές ρήτρες (όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαφυγόντα κέρδη ή πρόσβαση στο αρχείο) που τυχόν προκύψει από την συμφωνία αυτή, ακόμα και αν η “ LITAE’’ έχει λάβει γνώση για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών ή ποινικών ρητρών. Δίχως να περιορίζεται η γενικότητα του προαναφερθέντος, σε καμία περίπτωση η συνολική ευθύνη της “ LITAE’’ για οποιαδήποτε ζημία, ποινική ρήτρα ή απώλεια είτε σε εσάς είτε σε οποιοδήποτε άλλο τρίτο, ανεξαρτήτως της μορφής της απαίτησης ή αξίωσης, είτε το δικαίωμα προέρχεται από σύμβαση είτε από αδικοπραξία είτε διαφορετικά. Τέλος, η “ LITAE’’ δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια κέρδους εργασίας ή επαγγελματική διακοπή, οφειλόμενη στην αδυναμία παροχής σύνδεσης στον δικτυακό τόπο αυτό.

3. Τροποποιήσεις. Η “ LITAE’’ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της Σύμβασης και οποιαδήποτε στιγμή με δικιά της πρωτοβουλία να προσθέτει επιπλέον όρους χρήσης.

4. Εξουσιοδότηση. Δηλώνετε και εγγυάστε ότι το πρόσωπο που αποδέχεται τους όρους αυτής της Σύμβασης εκ μέρους σας, έχει το δικαίωμα και την πλήρη εξουσιοδότηση σας να συμβληθεί στην παρούσα Σύμβαση για λογαριασμό σας.

5. Εφαρμοστέο Δίκαιο και αρμόδια δικαστήρια. Η παρούσα Σύμβαση διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οποιεσδήποτε διαφορές προκύψουν με αφορμή την εν λόγω σύμβαση υπάγονται στην αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

6. Ανωτέρα Βία. Η “ LITAE’’ στην παρούσα Σύμβαση δεν θα ευθύνεται για καθυστέρηση ή αδυναμία εκτελέσεως οποιουδήποτε εκ των όρων της Σύμβασης, εφόσον τούτο οφείλεται σε γεγονότα τα οποία βρίσκονται εκτός του ελέγχου της.

7. Καμία Εκχώρηση. Δεν επιτρέπεται να εκχωρήσετε αυτήν την Σύμβαση ή οποιαδήποτε από τα παρόντα δικαιώματα σε τρίτο. Οποιαδήποτε τέτοια ανάθεση θα είναι άκυρη και χωρίς νομική ισχύ.

8. Τα μέρη συμφωνούν ότι η εν λόγω σύμβαση δεν έχει αποκλειστικό χαρακτήρα, και ότι η “ LITAE’’ δικαιούται να συνάπτει παράλληλα και ταυτόχρονα και άλλες παρόμοιες συμβάσεις με τρίτα πρόσωπα, και ανταγωνιστικά του χρήστη.

9. Συνολική Συμφωνία. Η παρούσα Σύμβαση συνιστά την ολοκληρωμένη συμφωνία των συμβαλλόμενων μερών σε σχέση με τα ζητήματα που περιέχονται σε αυτήν και υπερισχύει από κάθε προηγούμενη συμφωνία, γραπτή ή προφορική μεταξύ των συμβαλλομένων. Εάν κάποιος από τους όρους της Σύμβασης έρχεται σε αντίφαση με τους όρους και προϋποθέσεις σχετικά με την χρήση της Ιστοσελίδας, οι όροι και προϋποθέσεις της Ιστοσελίδας θα υπερισχύσουν.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η “ LITAE’’ δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το litae.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρεία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.